Skjul online WhatsApp

WhatsApp er en av de mest populære applikasjonene, og har blitt den viktigste kommunikasjonsmåten mellom yngre generasjoner. Dette direktemeldingssystemet har mange fordeler, men har ofte blitt kritisert som å invadere vår personvern, og viser data som den siste tilkoblingstiden, eller om vi er online eller ikke. For de som ønsker å løse disse personvernproblemene på en enkel og rask måte, deler informasjonen med de de virkelig vil, i dag vil vi forklare hvordan du skjuler WhatsApp online .

Fremgangsmåte for å skjule WhatsApp online

Å gjemme status på nettet er veldig enkelt. Det første vi må gjøre er å åpne WhatsApp-applikasjonen på mobilen vår. Deretter trykker vi på de tre vertikale punktene som er øverst til høyre på skjermen, og vi går til Innstillinger .

I menyen velger vi Konto- alternativet og deretter går vi til Personvern . I alternativet som sier "Time of Last. En gang "kan vi velge om vi vil at hele verden skal se den, bare våre kontakter eller direkte hvis vi ikke vil at noen skal se den.

Hvis vi velger alternativet ingen, kan ingen av våre kontakter eller personer som vi ikke har lagt til som kontakter, se siste gang vi kobler til eller vet om vi er online.

Vær imidlertid oppmerksom på at dette er gjensidig . Det vil si hvis du velger at ingen kan se den siste timen av tilkobling, kan du ikke se de andre eller vite om de er online .

For å passere enda mer ubemerket på WhatsApp, etter den samme ruten vi har indikert for at andre ikke ser din siste tilkoblingstid, kan du også endre hvem som kan se statusen og bildet ditt . På denne måten kan du forbedre sikkerheten din betydelig når du bruker dette direktemeldingssystemet. Du kan velge om alle kan se bildet og statusen din, hvis bare kontaktene dine ser det, eller hvis tvert imot ikke vil se det.

Selvfølgelig, husk at selv om du har gjort deg usynlig i WhatsApp, hvis kontaktene dine sender deg en melding og du leser dem, vises dobbelttjekken som indikerer at du har sett den .

Deaktiver WhatsApp

Hvis det ikke vises på nettet, er det ikke nok at du ikke mottar uønskede meldinger eller for andre ikke å kontrollere aktiviteten din, og det du trenger er å koble midlertidig fra dette direktemeldingsprogrammet, kan du gjøre det uten å måtte slette programmet fra enheten din.

Det er like enkelt som å gå til Innstillinger> Programmer> Alt> WhatsApp> Force stopp . På denne måten mottar du ikke meldinger, men meldingene kommer normalt (selv om du ikke blir varslet), og du vil kunne lese dem alle når du aktiverer programmet igjen, så du vil ikke gå glipp av noe.

Hvis du vil fortsette å få mer ytelse fra WhatsApp og forbedre sikkerheten din, kan du også være interessert i vår artikkel om de beste programmene for WhatsApp.