Slett Google-konto fra en Sony Xperia XA

Hvis vi tenker på de viktigste produsentene av smarttelefoner rundt om i verden, kan vi raskt forstå at Sony, det japanske selskapet, er en av de viktigste referansene som er en del av dette segmentet, så vi vil vise deg noen detaljer om det Faktisk er det en veiledning som mange brukere har bedt oss uttrykkelig for Sony Xperia XA, men det fungerer i absolutt alle terminaler som er produsert av dette firmaet.

I utgangspunktet må vi først og fremst påpeke at det neste trinnet har å gjøre med muligheten for å eliminere Google-kontoen til en Sony Xperia XA, idet det tas hensyn til tilfeller av personer som av en eller annen grunn vil selg den eller start den på nytt fra fabrikken. Det første du må vite i denne forbindelse er at når du har Google-kontoinnstillinger på en Android-enhet, synkroniseres alt med det, inkludert kontakter, kalender, e-post, programmer og så videre.

Hvis du noen gang har lurt på hvordan du sletter Google-kontoen uten tilbakestilling av fabrikk, må du vite at det er en av de vanligste forespørslene fra brukere, og vi vil prøve å tilby deg all informasjon som er viktig i denne typen situasjoner. I denne artikkelen finner du detaljene for å få en Sony Xperia XA til å slette Google-kontoen, gjennom et par trinn for trinn som er veldig enkle for alle brukere.

Slett Google XA Ultra-konto

Vel, den enkleste metoden for å legge til eller fjerne en Google-konto fra XA Ultra eller en annen mobil enhet, er håndboken. Sannheten er at alle Android-enheter har et alternativ i denne forbindelse, og vi ønsket spesielt å anbefale dette i første omgang. Det du må gjøre er å gå til Innstillinger / Innstillinger-ikonet til Sony Xperia XA, deretter Personlige og Kontoer. Deretter må du velge kontoen du vil slette, og når du skriver inn det samme, klikker du på Fjern konto . Hvis du har mer enn én Google-konto, vil systemet be om en PIN-kode eller et passord i denne forbindelse.

I andre tilfelle er det også mulig å slette en Sony Xperia XA Gmial-konto gjennom kontofilen, men i dette tilfellet må du laste ned noen filutforsker på forhånd. Vi anbefaler at du laster ned Es File Explorer direkte fra Google Play Store. Når applikasjonen er installert, må du åpne Es File Explorer, og gå til data / systemmappe og slette "accounts.db", som i utgangspunktet vil også slette Google-kontoen du ikke lenger vil bruke.