Hvordan abonnere fra Uber

Dag for dag, flere mennesker blir med i Uber for å begynne å bruke sine tjenester. Vi kan ikke nekte det i forhold til tradisjonelle drosjer prisen er betydelig lavere, slik at det blir et meget attraktivt alternativ når du reiser. Fremfor alt, for de som gjør det ganske ofte.

Oppheve Uber-kontoen

Men du kan nå det øyeblikket hvor du vil abonnere fra Uber fordi du ikke lenger trenger tjenestene av den. I tilfelle du er en Uber-kunde, trenger du ikke å melde deg av, da de ikke belaster deg noe, du må bare slutte å bruke programmet, og det er det .

Nå hvis du er en Uber-driver, og du vil avslutte abonnementet, kan du gjøre det uten noen form for problem siden applikasjonen har ganske klare alternativer for å oppnå det.

Slik fjerner du en Uber-konto

Selvfølgelig bør du huske på at når du har slettet kontoen eller avbrutt den, kan du ikke bruke den igjen hvis du vil returnere til Uber i fremtiden. Derfor er det mest tilrådelig å slutte å bruke programmet og ikke avbryte det.

Også, hvis du vil fortsette, og du er helt sikker på at du ikke vil bruke programmet på nytt, må du følge trinnene nedenfor:

Det første du bør gjøre er å få tilgang til Uber Hjelp fra denne linken.

  • Etter dette vil du se et skjema som du må fylle ut med alle dataene det ber om, du må være presis og sette alt riktig.
  • Du må også skrive ned hvorfor du vil lukke kontoen. Du kan legge noe, kontoen vil bli lukket det samme.
  • For å fullføre, må du klikke på send og gå.

Etter at du har sendt skjemaet , bør du vente i fire uker uten å åpne kontoen din, fordi hvis du gjør det, aktiveres den igjen. Selv om det ikke er åpent i løpet av de fire ukene, blir kontoen "skjult" slik at ingen kan koble til eller noe lignende.

Husk at det er viktig at du ikke åpner kontoen din igjen, siden den blir aktivert, og du må gjenta trinnene ovenfor for å kunne abonnere på nytt.

Derfor, hvis du i løpet av de fire ukene angreper å kansellere din Uber-konto, kan du logge på igjen og avbryte prosessen . Husk at en gang forbi de fire ukene er det ingen måte å gjenopprette kontoen, og hvis du vil returnere til tjenesten, må du opprette en ny med alt det betyr.

Alle dine kvalifikasjoner, etc. De vil bli eliminert og vil på noen få ord starte på nytt, derfor anbefales det å slutte å bruke Uber og ikke avbryte det.