Hvis du ikke laster ned denne App Facebook, slettes bildene dine

Selv om det er sant at de fleste brukere sannsynligvis ikke bruker Facebook akkurat nå for så mange formål at det på tidspunktet for dette sosiale plattformens massive utseende på den tiden er det fortsatt det mest populære nettverket i verden. Og er det selv om vi slipper våre tanker på Twitter eller laster opp våre beste bilder til Instagram, er Facebook fortsatt der, og lagrer mange av våre mest dyrebare minner .

Dette er imidlertid på brukernivå, men hvis vi vurderer hva som skjer i markedet, kan vi ikke se bort fra det faktum at Mark Zuckerbergs selskap ikke hviler i ønsket om å fortsette å konsentrere og videreføre publikum . Ikke for ingenting, det er en av de Internett-selskapene som har vokst mest i nyere tid, og tilegner seg tredjepartsapplikasjoner, blant annet som vi må nevne WhatsApp.

Nyheten har nå å gjøre med samme måte som Facebook tvunget oss til å bruke sitt Messenger-direktemeldingssystem som en selvstendig applikasjon, ellers kan vi ikke få tilgang til meldingene som kommer fra andre brukere. Nå ser det ut til at det viktigste sosiale nettverket i verden ønsker å beholde våre fotografier .

Hvilke planer har Facebook for våre bilder?

Hva skjer er at mens mange av oss vet at Facebook lanserte sin Moments-søknad for en tid siden for å samle alle bildene våre lastet opp til det sosiale nettverket, nå har selskapet endret sin policy. Nyheten om de siste timene angav, fra noen informasjon utgitt av Facebook selv, at de som ikke laster ned øyeblikk, kunne vi bli igjen uten våre kjære bilder.

Hvis du lurer på hvilke bilder du kanskje mister hvis du ikke installerer Moments, må du vite at selv om mange ikke velger å laste opp alle bildene sine til Facebook-veggen, kan de i noen tilfeller ha satt den totale synkroniseringen av bildene at de tok med det sosiale nettverket, så i så fall kunne sikkerheten til hver av bildene være i fare.

Det var et valg valgt spesielt av de brukerne som ønsket å dele alle bildene sine med venner uten å måtte satse på en tredjepartsprogram, men nå kunne de bli tvunget til å laste ned øyeblikk hvis de ønsket å fortsette å regne med dem. Det var i det minste den informasjonen som hadde vært å forklare.

Hvilke bilder vil Facebook fjerne?

Hvis du vil vite hvilke bilder Facebook planlegger å slette når den kommer 7. juli, må du vite at det er spesielt de som vises i mapper som heter "synkronisert" eller "synkronisert fra telefonen" i seksjonen av bilder av vår konto som vi kan se fra datamaskinen. Og selv om noen brukere ikke vil ha noen, vil andre ha hundrevis, så vær forsiktig.

Selvfølgelig bør vi ikke være naive, og vi må vite at Facebook kunngjør denne beslutningen med omtrent en måned i forveien for å gi tid for alle brukere å laste ned Moments på sine enheter så snart som mulig. Og selvfølgelig handler det ikke om noen applikasjoner, men en som er utviklet spesielt av verdens mest kjente sosiale nettverk, så vi er bedre oppmerksom på det hvis vi ikke vil miste bildene.

På denne måten vil de som ikke laster ned Moments før 7. juli miste mange av deres viktigste fotografier, så i alle fall anbefaler vi installasjonen av appen, og når overføringen av bildene er produsert, kan vi se gjennom alt I dette tilfellet, hva er bildene som interesserer oss og hvilke som ikke er, men på ingen tid mister vi risikoen for ikke å installere Moments .

[sociallocker id = "12172"] Last ned Facebook Moments på Android / iOS [/ sociallocker]