Slik fjerner du noen på Facebook

Et av alternativene som alltid finnes i alle sosiale nettverk, blokkerer kontakter, venner, mennesker. Dette alternativet er faktisk avgjørende for å opprettholde et godt privatliv, men også å fortsette å bruke det sosiale nettverket på den måten vi ønsker og uten å bli plaget av folk med hvem du selvfølgelig ikke møtes.

Men ved mange anledninger, når beslutningen er truffet for å blokkere noen, kan den tas raskt, og derfor kommer senere omvendelse eller kanskje grunnen til at du blokkerte at personen ikke lenger eksisterer. Vil du vite hvordan Unblock noen på Facebook ? Så fortsett å lese, så vil jeg forklare hvordan du skal gjøre det, ikke bekymre deg, det er ganske enkelt.

Unblock noen på Facebook

Det er ikke komplisert å blokkere en person på Facebook, ja, du må grave litt dypere inn i opsjonene til det sosiale nettverket for å nå den delen der alle menneskene vi noen gang har blokkert er. Så følg veilederen at jeg går litt under trinnvis.

  • Det første du bør gjøre er å logge inn på din Facebook-konto.
  • Når du er inne, må du gå til høyre og velge en konto.
  • Gå til delen Privacy Configuration.
  • Her kan du se på venstre side et alternativ, en seksjon som tydelig sier " Blockages " eller " Blocked ".
  • Da, i denne delen vil du kunne klare blokkene, slik at du vil kunne blokkere komfortabelt enhver person som du noen gang har blokkert.
  • Som du vil se, vises en liste som, avhengig av antall personer du blokkerte i løpet av tiden din, bruker den kontoen, vil være mer eller mindre kort.
  • For å blokkere en person, trykk bare på teksten som vises ved siden av navnet på personen, og som sier " Unblock ".
  • Følg trinnene og klar.

Nå kan du også søke etter denne personen gjennom søkemotoren i spørsmålet uten noen form for problem.

Som du kan se, er det et spørsmål om noen få minutter å låse opp en person som noen ganger genererte noe i deg som du vil blokkere det direkte, noe som utvilsomt er et av de siste alternativene vi valgte når vi ikke vil vite noe mer av den aktuelle personen.

Betraktninger å vurdere

Muligens det viktigste er at når du låser opp noen du ikke kan blokkere igjen før etter 48 timer, eller to dager senere. Derfor, hvis du er for sikker på at du vil blokkere denne personen, fortsett, hvis du ikke er det, holder jeg meg bedre med henne, blokkert for noe som dette på Facebook.

Fremgangsmåte for å følge opp for å blokkere noen på Facebook

  • Det første vi skal gjøre er åpenbart å gå til Facebook, og neste ting vi skal gjøre er å gå opp til høyre ved siden av hengelåsen, det er en liten pil pekende nedover. Trykk på den for å få opp en meny med mange alternativer.
  • Nå er det vi gjør, gå til konfigurasjonsdelen .
  • Hvis du ser til venstre står det "Låser" trykk i den delen, på dette stedet kan du ikke bare blokkere brukere, men også blokkere nye. Bare trykk for å låse opp, et varsel vises som du må bekrefte og klare, brukeren helt ulåst.

Unblock noen fra Facebook på en mobil

  • Vel, så la oss se, først legger vi inn søknaden for å gå og finne de tre linjene som er over den andre i øvre høyre del av skjermen.
  • Når du er trykket der, går vi ganske enkelt til der det står Kontoinnstillinger .
  • Nå har du muligheten til å "Blokkere", du må trykke der, slik at du senere må trykke " Blokker brukere ". Et nytt alternativ vises der du har alle de blokkerte brukerne enkelt å låse opp dem.

Som du vil se inne er alt ikke så komplisert å si, og så kan du låse opp den personen du vil .