Slik fjerner du det irriterende varselet at Chromecast setter på alle enheter som er koblet til WiFi-nettverket hjemme [Oppdatert: Ny metode]

Chromecast er en liten enhet som gjør det mulig å se nesten alt fra mobiltelefonen på TV-skjermen. I det siste skjer noe spesielt irriterende når du gjør dette. På alle enheter som er koblet til det lokale nettverket, vises et varsel som informerer deg om at innholdet blir spilt gjennom Chromecast.

Meldingen sier noe som "Sende til Chromecast Santiago " eller nå spiller på Chromecast Santiago . " Først ble dette varselet bare vist på enheten som hadde sendt innhold som skal spilles (den logiske tingen). Nå vises det på alle enheter på samme WiFi-nettverket som Chromecast er koblet til. Meldingen holdes permanent. Det forsvinner ikke som før, noe som skjedde hvis du stoppet med å kontrollere Chromecasten en stund.

Fordelen med dette er at nå kan alle hjemme hjemme pause eller dempe avspilling fra mobilen sin når som helst. Du kan dra nytte av om det er Chromecast som er koblet til TVen i rommet, for eksempel. Problemet vises hvis det er en personlig Chromecast koblet til TV-en i et rom. De andre menneskene i huset vil alltid vite når jeg spiller innhold på Chromecasten ... Og de bryr seg nok ikke om dette ...

Slå av Chromecast-varsling

For øyeblikket er det en enkel måte å deaktivere Chromecast-varsel som vises på alle enheter i nettverket, når en av dem overfører innhold til den enheten. Du må bare deaktivere et alternativ i innstillingene for ønsket Chromecast eller Chromecast-lyd.

Hvis du vil slå av Chromecast-varsel, åpner du Google Startside-appen. Last ned den herfra hvis du ikke har den installert. Skyv deretter til høyre fra venstre kant på skjermen for å åpne menyen. Trykk på alternativet "Enheter". I ønsket Chromecast, trykk på trepunkts-knappen og velg Innstillinger. Til slutt, deaktiver alternativet som sier " Tillat andre å kontrollere overføringsmedia ".

Og det er det. Hver gang du sender innhold fra mobilen din til Chromecast eller Chromecast-lyd, kan du bare kontrollere overføringen. Bare du kan sette pause eller stoppe avspillingen. De andre som er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket, vil ikke lenger se Chromecast-varselet som tidligere tillot dem å kontrollere den kringkasting av deg, noe som kan være veldig frustrerende.

Dette er den enkleste måten å slå av Chromecast-varsling. Den forrige metoden, nevnt under disse avsnittene, krevde å deaktivere varselet i alle enhetene som var koblet til nettverket, noe veldig upraktisk.

Merk at dette alternativet er aktivert som standard på Chromecast-enheten, og må deaktiveres på egenhånd. Det ville være mest hensiktsmessig for Google å la det være deaktivert som standard.

Det er viktig at Google Home-programmet er oppdatert. I dette tilfellet prøvde jeg det med versjon 1.24.37.4, som er tilgjengelig på Google Play. Hvis ikke, kan du ikke se alternativet som er angitt ovenfor for å deaktivere varslet.

Slik fjerner du nettverksvarsling fra en Chromecast (gammel metode)

  1. Når varslingen vises, sveiper du ned med to fingre.
  2. Trykk på girknappen.
  3. På neste skjerm deaktiverer du alternativbryteren som sier "Vis varsler fra fjernkontrollen".

En annen måte å deaktivere (eller reaktivere) på dette varselet, er fra Android-systeminnstillingene. Der, trykk på "Google" -menyen og på neste skjermbilde, trykk "Google Cast". På samme måte deaktiverer du bryteren for alternativet "Vis varsler fra fjernkontrollen".

Når dette gjøres, vil varselet ikke lenger vises på min mobiltelefon når en annen person har sendt innhold fra enheten. Nå, hvis du ikke vil at andre skal vite når jeg ser innhold på min personlige Chromecast, må du deaktivere varselet på de andre enhetene hjemme en for en .

Deaktivering av dette varselet er testet på en Android Marshmallow-enhet. På enheter med tidligere versjoner av Android, er innstillingene for dette varselet ikke engang tilgjengelig.